Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 19. péntek
magyar   English   deutsch  

Amerikai Gyűjtemény

Amerikai Gyűjtemény

A United States Information Services (USIS), vagyis az Egyesült Államok nagykövetségének egykori könyvtára kb. 30000 kötetnyi könyve és 2000 videókazettája az Intézet oktatóinak és hallgatóinak ingyenesen, a külsősöknek egyedi letéti díj fejében vehető igénybe.

Tagsági díj és kölcsönzési jogosultságok:

- az Angol-Amerikai Intézet oktatói és hallgatói: ingyenes (a maximum elvihető könyvekbe beszámítanak az Amerikai Gyűjtemény példányai)

- az ELTE oktatói, hallgatói és dolgozói: ingyenes (egyszerre maximum 3 könyv)

- külsős olvasók: 3000 Ft egyedi letéti díj (egyszerre maximum 3 könyv)

A gyűjtemény könyvei és videó-kazettái kereshetők a könyvtár számítógépes katalógusában, és kérőlap kitöltésével kérhetők ki a raktárból. Videó-kazettát csak oktatási céllal lehet kölcsönözni az Angol-Amerikai Intézet oktatóinak, valamint oktatótól származó felhatalmazással minden kölcsönzés alkalmával. Az "R" betűvel jelzett referensz könyvek nem kölcsönözhetők.

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .