Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 17. szerda
magyar   English   deutsch  

Hírek

Tavaszi szünet

Társadalomtudományi Kar Némedi Dénes Kari Könyvtár

A tavaszi szünet idején (március 23-29.) könyvtárunk ügyeletet tart. A könyvek visszavétele folyamatos. 

Névadó ünnep a TáTK-on

Társadalomtudományi Kar Némedi Dénes Kari Könyvtár

A Társadalomtudományi Kar könyvtára 2015. május 12-e óta a Kar öt évvel ezelőtt elhunyt professzorának, Némedi Dénesnek nevét viseli.

 

http://tatk.elte.hu/karihir?id=NW-748

Ha érteni akarod a világot - dokumentumfilm fesztivál

pén., 2012-03-02 19:00 - vas., 2012-03-04 23:00 Térkép
Társadalomtudományi Kar Némedi Dénes Kari Könyvtár


Immár negyedik alkalommal rendezzük meg dokumentumfilm fesztiválunkat "Ha érteni akarod a világot..." címmel március 2-4. között a Toldi Moziban. A korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is a társadalmi érzékenységgel bíró filmek kerülnek a középpontba. A programban 16 magyarországi premier, köztük 2 magyar dokumentumfilm ősbemuatója szerepel. A rendezvény minden programja nyilvános és ingyenes!

Somlai Péter 70 éves

Társadalomtudományi Kar Némedi Dénes Kari Könyvtár

Somlai Péter, Karunk egyetemi tanára december 31-én ünnepelte 70. születésnapját. Ebből az alkalomból a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Szociológiai gyűjteménye egy nagyon szép ajándékot készített, amely a nagyközönség számára is hasznos. Digitalizálásra került a tanár úr műveinek egy része illetve munkásságának teljes bibliográfiája. Az oldal itt elérhető.

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .