Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 25. vasárnap
magyar   English   deutsch  

Helyben használat

  1. Minden regisztrált könyvtárhasználó használhatja a könyvtár olvasótermeit, azok szabadpolcos állományát, valamint az olvasótermekben elhelyezett számítógépeket.
  2. A könyvtár használatához szükséges a ruhatári szekrények igénybe vétele, amelyek használata díjtalan és kötelező. A könyvtár nem vállal felelősséget a felügyelet nélkül hagyott személyes tárgyakért. Szekrénykulcsot csak fényképes igazolvány (hallgatók esetében diákigazolvány, külső használóknál személyigazolvány) ellenében tudunk biztosítani.
  3. Az olvasótermekbe helyben használat céljából bármely raktári dokumentum is felkérhető kérőlap kitöltésével.
  4. A számítógépeken használhatók a könyvtár katalógusai, az interneten keresztül előfizetéssel, országos licenc keretében elérhető adatbázisok, a magyar felsőoktatás és a kutatási hálózat rendelkezésére bocsátott információs források.
  5. Az olvasótermekbe csak a munkához szükséges dokumentumok, irodaszerek, számítógép hozható be.
  6. Lehetőség van saját laptop, digitális fényképezőgép használatára.

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .