Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 18. vasárnap
magyar   English   deutsch  

Számítógép használat, WIFI

SZÁMÍTÓGÉPEK.  A könyvtárban 40 számítógép áll a látogatók rendelkezésére. A gépek használatához, a belépéshez,  ELTE Neptun kód szükséges. Ha nem ELTE polgár szerené használni a számítógépeket, a könyvtárostól kérhető egy belépőkód internet használathoz, de ezzel nem hozzáférhetők az előfizetett adatbázisaink.  WIFI. Az ELTE Informatikai Igazgatóságának Wifi szolgáltatása elérhető a könyvtárban. A szolgáltatás igénybevétele személyhez kötött. Használatához egy WIFI azonosító szükséges. Ezt az azonosítót az Informatikai Igazgatóság Ügyfélkapuján keresztül elektronikusan lehet igényelni.

Azok a látogatók, akik nem ELTE polgárok, de a honos intézményük csatlakozott az Eduroam-hoz, azok az otthoni azonosítójukkal használhatják az EDUROAM nevű Wifi hálózatot.

 

 

 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .