Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 22. hétfő
magyar   English   deutsch  

Kiemelkedő munkájuk elismeréseként az EKSZ több könyvtárosa is kitüntetésben részesült

Utolsó módosítás: 2016-09-15 14:09
 
 
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem hagyományai szerint az Egyetem Szenátusa a tanévnyitó ünnepi szenátusi ülésén nyújtja át a kitüntetéseket a kiváló munkát és kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatók, dolgozók és munkatársak számára. 

Az idei díjazottak között szerepelt az Egyetemi Könyvtári Szolgálat több, az egyetem és a könyvtárfejlesztés ügyéért elkötelezetten tevékenykedő könyvtárosa.
 
 
 
 
A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon Tóth-Gáti Istvánné könyvtáros munkatárs lelkiismeretes és példamutató tevékenységéért a Pro Universitate Emlékérem bronz fokozatában részesült. Munkája során folyamatosan átlagon felüli teljesítménye és kiemelkedő érdemei elismeréseként az Állam és Jogtudományi Karon Varróné Fekete Mónika, a Bölcsészettudományi Karon Patkósné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Egyetemi Könyvtárban pedig Acsai János könyvtáros munkatárs Trefort Ágoston Emléklapot vehetett át.
 
Kollégáinknak ezúton is szívből gratulálunk kitüntetésük alkalmából, további munkájukhoz sok sikert kívánunk!
 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .