Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 21. szerda
magyar   English   deutsch  

ELTE - EISZ könyvtári nyílt nap

Utolsó módosítás: 2016-09-14 09:32
Kapcsolódva az idei Könyvtári Napok rendezvényeihez, az ELTE Egyetemi Könyvtára és kari könyvtárai az MTA Könyvtár és Információs Központban működő EISZ Titkársággal együttműködésben könyvtári nyílt napot szervez 2016. szeptember 15-én.
 
 
A rendezvény célja, hogy az egyetemi oktatók, kutatók és könyvtárosok, doktoranduszok és érdeklődő hallgatók számára tájékoztatást nyújtsunk az Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Program keretében hazánkban elérhető online tudományos tartalmakról, illetve a nagy nemzetközi kiadók gyakorlati bemutató keretében ismertessék legújabb tartalmaikat és fejlesztéseiket
 
 
A Karunkon szeptember 15-én 14 órakor Biszak Sándor mutatja be az Arcanum Digitális Tudománytár (ADT) legújabb fejlesztéseit. Az előadást Kiszl Péter, a Könyvtár- és Információtudományi Intézet igazgatója nyitja meg.
 
 
 
Időpont: 2016. szeptember 15. csütörtök, 14:00 
Helyszín: ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum körút 4. - D épület fsz. 1.)
 
 
 
Forrás: www.btk.elte.hu

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .