Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 22. hétfő
magyar   English   deutsch  

Sikeres idézettségkezelési és -keresési tanfolyamot tartottak az Egyetemi Könyvtár munkatársai

Utolsó módosítás: 2016-07-12 11:10

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem MTMT adminisztrátorai részére három modulban szerveztek képzést az ELTE Egyetemi Könyvtár munkatársai, Mátyás Melinda és Szabó Panna. A tréning keretében az adminisztrátorok multidiszciplináris citációs, további idézettséget is gyűjtő, illetve teljes szövegű keresést biztosító adatbázisokkal, valamint az MTMT-s idézettségkezelési alapismeretekkel ismerkedhettek meg gyakorlati módon.

 

 

 

A képzéssorozaton az ELTE valamennyi karáról képviseltették magukat MTMT-adminisztrátorok. Az elégedettségi kérdőívek alapján a résztvevők alapvetően elégedettek voltak a tanfolyam mindhárom moduljával. Az oktató előadásmódját követhetőnek, az elméleti és gyakorlati részek arányát megfelelőnek találták. Az előadó szakmai felkészültségét valamennyi résztvevő kiemelkedőnek ítélte. A tanfolyam új ismeretekkel szolgált, melyeket a jövőben az adminisztrátorok a mindennapi munkavégzésük során is kamatoztatni tudnak.

 

Az MTMT használatával kapcsolatban az Egyetemi Könyvtár rendszeresen hirdet meg adminisztrátori tanfolyamokat. További információkkal az ELTE Egyetemi Könyvtár központi adminisztrátorai az mtmt [at] lib [dot] elte [dot] hu e-mail címen készséggel állnak rendelkezésükre.

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .