Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 25. vasárnap
magyar   English   deutsch  

Számítógép- és internethasználat

Minden regisztrált vagy beiratkozott olvasó használhatja a Kari Könyvtár szakgyűjteményeiben elehelyezett, nagyobb részt internetre csatlakoztatott számítógépeket és a hozzájuk csatlakoztatott ezsközöket (pl. szkenner, DVD-író) és a könyvtárban elérhető adatbázisokat.

A nyomtatás kivételével ez a szolgáltatás ingyenes.

 

Minden olvasónk meghatározott feltételek mellett helyben használhatja a gyűjteményekben elhelyezett technikai eszközöket és szolgáltatásokat (wifi, NAVA, adatbázisok elérése). A számítógép- és internethasználat díjmentes, de lehetőség van saját eszköz: laptop, egyéb mobil eszköz, digitális fényképezőgép használatára is. A könyvtár nem vállal felelősséget az eszközökért!

A szerzői jog betartása mellett használhatja a szknnert és a nyomtató, fénymásoló eszközöket. Állományvédelmi szempontok alapján a könyvtáros megtagadhatja a fénymásolást egyéb dokumentumok esetén is.

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .