Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 25. vasárnap
magyar   English   deutsch  

Beiratkozás

 1. A könyvtár használata csak regisztrált használók számára elérhető. A regisztrációnál a könyvtárhasználó adatai a számítógépes adatbázisba kerülnek, s azokat a könyvtár a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. LXIII. törvény rendelkezésének megfelelően tárolja, kezeli és gondoskodik az adatvédelemről.
 2. A regisztráció személyesen, a könyvtári adatlap kitöltésével történik.
 3. A regisztrációhoz szükséges:
  1. Magyar állampolgárok részéről: diákigazolvány, személyi igazolvány és lakcímkártya.
  2. Külföldi állampolgárok részéről diákigazolvány, útlevél, EU-tagállamok polgárai esetén útlevél vagy személyi igazolvány.
  3. A regisztráció érvényessége egy tanulmányi félév a hallgatóknak, dolgozók esetében egy naptári év.
 4. A könyvtár használatának megkezdése előtt a használó köteles igazolni, hogy regisztrált tagja a könyvtárnak.
 5. Minden regisztrált könyvtárhasználó használhatja a könyvtár olvasótermeit, azok szabadpolcos állományát, valamint az olvasótermekben elhelyezett számítógépeket.
 6. Kölcsönözni az ELTE oktatói, dolgozói, az ELTE BTK-n hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók tudnak az állomány meghatározott részéből.

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .