Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 18. vasárnap
magyar   English   deutsch  

Helyben használat

Minden regisztrált vagy beiratkozott olvasónk használhatja a könyvtár olvasótermeit, és tájékozódhat a könyvtár állományáról a hagyományos és számítógépes katalógusban . 

Az olvasótermekbe helyben használat céljából bármely raktári dokumentum bekérhető.

Kérjük, hogy a könyvtárba bevitt saját könyvet mindig mutassa meg a könyvtárosnak! 

Olvasóink meghatározott feltételek mellett helyben használhatják a gyűjteményekben elhelyezett technikai eszközöket és szolgáltatásokat (wifi, NAVA, adatbázisok elérése). A számítógép- és internethasználat díjmentes, de lehetőség van saját eszköz: laptop, egyéb mobil eszköz, digitális fényképezőgép használatára is. A könyvtár nem vállal felelősséget az eszközökért!

A szerzői jog betartása mellett használhatja a szkennert és a nyomtató, fénymásoló eszközöket. Állományvédelmi szempontok alapján a könyvtáros megtagadhatja a fénymásolást egyéb dokumentumok esetén is.

 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .