Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. február 18. vasárnap
magyar   English   deutsch  

Könyvtárközi dokumentum-szolgáltatás

A könyvtár állományában nem található kiadványokat kölcsönzésre jogosult olvasóinak a könyvtár könyvtárközi kölcsönzés útján hazai forrásból, eredetiben vagy másolatban megszerzi. Az eredetiben beszerzett dokumentumokat az olvasók nyitvatartási időben az olvasóteremben helyben használhatják vagy arról a könyvtár terültén másolatot készíthetnek. A könyvtárközi kölcsönzés eredeti dokumentumok esetében ingyenes, a digitális másolat esetleges költségei azonban minden esetben az olvasót terhelik.

 

A BTK Germanisztikai Intézet Könyvtára budapesti könyvtárakból nem végez könyvtárközi kölcsönzést.

 

Az ELTE BTK Germanisztikai Intézet Könyvtára nemzetközi könyvtárközi kölcsönzést nem végez, ELTE polgárok a nemzetközi kölcsönzési szolgáltatást ingyenes beiratkozás után az ELTE Egyetemi Könyvtárban vehetik igénybe. A külföldi könyvtárközi kölcsönzés díja az Egyetemi Könyvtárban 4500 Ft/kötet.

 

Az ELTE BTK Germanisztikai Intézet Könyvtára szolgáltató könyvtárként budapesti, vidéki és külföldi könyvtárak könyvtárközi kéréseit is teljesíti.

A könyvtárközi kölcsönzési limit olvasók és könyvtárak számára egyaránt 5 dokumentum.

 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .