Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 17. szerda
magyar   English   deutsch  

Előzetes könyvkérés az Egyetemi Könyvtárban

Utolsó módosítás: 2015-01-07 11:21

Az ELTE Egyetemi Könyvtár  igyekszik olvasóinak a legkényelmesebb szolgáltatások megteremtésével biztosítani a gyorsabb kiszolgálását. A várakozási idő csökkentése érdekében bevezettük az elektronikus kikérést, amely akár otthonról is indítható .


2015. januártól új szolgáltatásként szerepel az elektronikus kérőlap a Könyvtár szolgáltatásinak sorában, amely a korábbi, e-mailes kikérést hivatott leváltani azon dokumentumok esetében, amelyek megtalálhatóak az elektronikus katalógusban. A kikérés menetéről bővebb információ.

 

E-mailben elküldött kéréseket továbbra is fogadunk, elsősorban a különgyűjteményi állomány kutatásának tárgyában. A kéréseket az info [at] lib [dot] elte [dot] hu címen várjuk!

 

Amennyiben megtalálta a dokumentumot a digitalizált alapkatalógusban kérjük, lehetőség szerint az összes adatot adja meg!


Előzetes kikérésre minden esetben küldünk választ. Legkorábban az e-mail küldésétől számított 1 órával, legkésőbb az elküldés után 48 órával jöhet a könyvért.

Bízunk benne, hogy új szolgáltatásunk elnyeri tetszését!

Szeretettel várjuk!

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .