Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 17. szerda
magyar   English   deutsch  

Első K21 beszámoló nap 2012-ben

Utolsó módosítás: 2012-01-25 15:24


Az ELTE különböző tagkönyvtárainak munkatársaiból álló K21 csapat tagjai a havonta tartott beszámoló napokon találkoznak, amikor megbeszélik és szükség szerinti felülvizsgálják a minőségfejlesztési program terveit.

Az idei év egyik legfontosabb célkitűzése felkészülni az önértékelés elvégzésére és a Minősített Könyvtár cím eléréséhez szükséges feltételek teljesítésére. A célok elérése érdekében az év első találkozója jelentős változást hozott a projekt életébe.

 

Bővült a K21-ben résztvevő munkatársak száma: 2012-ben a Rektori Hivatal Minőségbiztosítási Osztálya támogatást nyújt a K21 projekt céljainak megvalósításához, és januártól Schalbert Edit minőségbiztosítási szakértőt delegálja a K21 projektbe. Az ő feladata lesz az önértékelés előkészítésének irányítása és a folyamatmenedzsment bevezetésének támogatása. Az Egyetemi Könyvtár dolgozói közül Gulyás Katalin a Kommunikációs Csoport, Hajdú Zsoltné az Értékelésirányító Csoport, Virág Gabriella, Sándor Judit és Makkos László a Primer Kutatások Csoportja munkáját erősíti.


A január 18-án tartott beszámoló napon a K21 tagok felelevenítették a stratégiakészítés folyamatát, értékelték az elvégzett környezeti, SWOT-, PEST- és PORTER-elemzéseket. Ezek alapján a csapat átgondolta a K21 stratégiát alakító legfontosabb elemeket, hozzárendelte a javasolt intézkedéseket, valamint a megvalósításért felelős szervezete(ke)t. A nap zárásaként a K21 tagok megbeszélték a 2012-ben várható tréningek időpontját és programját.

 


 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .