Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 17. szerda
magyar   English   deutsch  

E-tartalomszolgáltatások - E-könyvek, E-folyóiratok

Az Egyetemi Könyvtár állományában jelenleg 157 elektronikus könyvet (229 kötet), főként enciklopédiát, lexikont, kézikönyvet és monográfiát találhat a Gale és a Wiley-Blackwell tudományos kiadók kínálatából.

 

Gale referensz e-könyv csomag:

A csomag 22 elektronikus enciklopédia, lexikon és kézikönyv 93 kötetét tartalmazza, amelyeket az ELTE valamennyi számítógépén elérheti. Nemcsak könyvszerűen olvashatja és egyenként kereshet bennük, hanem a Gale Virtual Reference Library felületen az összes könyvben egyidejűleg is kereshet. Ezt akár a Literature Resource Center irodalmi adatbázis hozzáadásával is megteheti.

 

Wiley-Blackwell e-könyv csomag:

A csomagban 136 darab e-könyvet találhat főként a vallás, a teológia és a történelem témaköréből. A művek tartalmát csak az Egyetemi Könyvtár számítógépein érheti el, a megjelenítés és letöltés fejezetenként vagy címszavanként lehetséges.

 

Segítség az e- könyvek eléréséhez.

 

 

 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .