Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
2018. január 20. szombat
magyar   English   deutsch  

Eredmények

Utolsó módosítás: 2014-03-25 12:03
Önértékelés

2010-ben és 2013-ban is elvégeztük az ELTE kijelölt könyvtáraiban az önértékelést. A két önértékelés eredményei alapján dolgozzuk ki minden évben az adott évre vonatkozó Intézkedési Tervet, mely alapján tervezhetőek a könyvtárak feladatai, ez által biztosítható a minőségi munka és szolgáltatás.

 
Taglétszám növekedés

2008-ban a K21 néhány ELTE könyvtár összefogásával, 8 fő részvételével indult. Mára a taglétszám több, mint 40 főre nőtt. Ez nagymértékben a K21-ben elért eredményeknek, a projekt egész EKSZ-re kiterjedő sikeres kommunikációjának, valamint a tudatos toborzásnak köszönhető.

 
Évente megrendezésre kerülő könyvtáros napok

Hagyományt teremtettünk a közösség-építő rendezvényekből: évente megrendezzük az ELTE könyvtárosai számára az évindító könyvtáros napot.

 

Szakmai rendezvényeink országos visszhangot váltanak ki:

  • 2010-ben Minőségügyi workshop
  • 2011-ben a "Hagyományok és kihívások" című könyvtárszakmai nap
  • 2012-ben a "Hagyományok és kihívások II." című országos könyvtárszakmai nap
  • 2014-ben ismét megrendezzük a "Hagyományok és kihívások III." című könyvtárszakmai napot
 
Tréningek

A minőségi munka és szolgáltatás érdekében dolgozóinkat folyamatosan fejlesztjük.

2011 óta minden évben tartunk vezetőképző és egyéb kompetenciafejlesztő, valamint ügyfélszolgálati tréningeket, melyek nagy sikert aratnak a kollégáink körében. A tréningeknek több modulja is van.

 
Elégedettségi felmérések

Az elmúlt években több elégedettségi felmérést is végeztünk.

 

Keresés


Felhasználói belépés

E L T E     E g y e t e m i     K ö n y v t á r i    S z o l g á l a t         M i n d e n     j o g     f e n n t a r t v a .