Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a honlapot 2016. október 3. után már nem frissítjük. Új honlapunk a https://konyvtar.elte.hu címen érhető el
Wednesday, 21 February, 2018
magyar   English   deutsch  

Ergebnisse

Utolsó módosítás: 2012-01-21 15:05

Einführung einer neuen Dienstleistung (Repositorium)

 

 

  • Selbsteinschätzung

2010-ben elvégeztük az önértékelést az EKSZ  tagkönyvtáraiban. Számos könyvtáros kolléga vett részt a projektben, amelynek többek között az volt a célja, hogy a közösen átdolgozott értékelési keretrendszer alapján felmérje intézményének folyamatait, teljesítményét, fejlesztendő területeit. Az önértékelés eredményeinek alapján született meg az ELTE könyvtárak munkaterve, valamint a K21 2011. évi Intézkedési Terve.

  • Erhöhung der Anzahl der Mitglieder

2008 óta, amikor a K21 néhány ELTE könyvtár összefogásával elindult,a taglétszám sokszorosára nőtt. Ez nagymértékben a K21-ben elért eredményeknek, a projekt egész EKSZ-re kiterjedő sikeres kommunikációjának, valamint a tudatos toborzásnak köszönhető.

  • Trainings

A 2011. éve Intézkedési Terv számos tréninget irányzott elő. Ebben az évben vezetőképzéseket tartottunk, minőségügyi felelősöknek és ügyfélszolgálatos munkatársaknak szóló nagy tetszést arató tréningeket szerveztünk.

  • Jährlich veranstalteter Tag der Bibliothekare

Hagyományt teremtettünk a közösség-építő rendezvényekből: évente megrendezzük az ELTE könyvtárosai számára az évindító könyvtáros napot.

Szakmai rendezvényeink országos visszhangot váltanak ki.

  • 2010-ben Minőségügyi workshop
  • 2011-ben a "Hagyományok és kihívások" című könyvtárszakmai nap

 

Suchen